Laminasi Sinter Lima lapisan

b

Laminasi Sinter anu lima lapisan didamel tina kawat diaméter anu béda sareng meshes anu disebarkeun dina sekuen anu tangtu, ngalangkungan suhu anu luhur. Laminasi Sinter lima lapisan ngagaduhan kakuatan anu langkung luhur tibatan média serat stainless steel, perméabilitas langkung saé tibatan produk bubuk logam. Laminasi Sintered lima lapisan ngagaduhan séri kaunggulan, sapertos sebaran seragam ukuran pori, résistansi suhu luhur,

Lima lapisan logam sintering net:

Laminasi Sinter anu lima lapisan didamel tina kawat diaméter anu béda sareng meshes anu disebarkeun dina sekuen anu tangtu, ngalangkungan suhu anu luhur. Laminasi Sinter lima lapisan ngagaduhan kakuatan anu langkung luhur tibatan média serat stainless steel, perméabilitas langkung saé tibatan produk bubuk logam. Laminasi Sinter lima lapisan ngagaduhan séri kaunggulan, sapertos sebaran seragam ukuran pori, résistansi suhu luhur, katahanan, kabaruan, umur panjang, sareng sajabana.

Kinerja lima lapisan logam sintered net:

Catetan: tekanan titik gelembung diuji numutkeun standar internasional ISO4003

Perméabilitas hawa diuji numutkeun standar internasional ISO4022

Perméabilitas hawa mangrupikeun nilai anu diukur dina tekenan 1000Pa, sareng sedengna nyaéta hawa

Kinerja filter mangrupikeun data rujukan, sareng urutanana tunduk kana sertipikat pamariksaan

Tiasa disesuaikan numutkeun kabutuhan pelanggan, jumlah lapisan kisaran 1 dugi 900 lapisan, sareng jaringan lima lapisan mangrupikeun produk konvensional. Ukuran maksimum nyaéta 1000 × 1000mm.


Pos waktos: Mei-11-2021